Hayatimi kolaylastiran uygulamalar - 1

23.5.11

AudioGuru + Widgets

Evet! Hayatimi kolaylastiran Android uygulamalari yazi dizisi :P basliyooooorrrr… :)) Evet bu uygulamalarin basinda AudioGuru geliyor. Kisaca ozetlemek gerekirse telefonunuzun ses seviyelerine hakim olmanizi sagliyor AudioGuru. Nasil mi? Uygulamayi actiginizda onunuze cikan ekranda zaten kolayca ses ayarlarini yapabiliyorsunuz. Onun haricinde 4 tane profil getiriyor. Gunun belli saatlerine gore profiller otomatik olarak degisebiliyor. Profiller su sekilde: Home, Work, Normal, Sleep.

Benim ayarlarimdan kisaca bahsedeyim ve nasil hayatimi kolaylastirdigini gorelim. :) Mesela gece yattiniz. Otomatik olarak telefonun sesini kisiyor. Kimse sizi rahatsiz edemiyor. Tatli uykunuzdan uyandiramiyor. :) Ama ayni zamanda ‘alarm’ sesini sona aliyor ki sabah uyanabileyim. Sabah kalktigimda tum sesleri aciyor 1 saatligine. Sonra ise gittigimde sesi komple kisiyor. Alarmi az seviyeye aliyor. Isten ciktigim saati de girdigim icin cikarken sesi komple aciyor. Sonra eve geldigimde ise sesi orta seviyelere aliyor. Cunku evde telefon calsa yeter. Son ses calmasina gerek yok degil mi? :) Bence cok akillica.

Tabi bu profilleri otomatik uyguluyor. Bedava versiyonunun dezavantaji haftasonu da bunu yapmasi. Haftasonu farkli bir duzen istiyorsaniz parali versiyonunu satin almaniz lazim.

Gelelim widget lara. Ses seviyesini gosteren kucuk ve buyuk widget lar mevcut. Bana onlar cok gerekli gelmedi acikcasi. Profile degistiren widget cok iyi. Cogu zaman auto da duruyor fakat istediginiz zaman widget’I kullanarak baska profil secebilirsiniz.

Cok akillica dusunulmus ve basit bir program. Hemen yukleyin derim sayin Android kullanicilari. Alin size linkler ve barkod:

blog comments powered by Disqus