Romantik Komedi

30.7.10

Romantik KomediYa Romantik Komedi diye bir film var. Hepiniz duymussunuzdur buyuk ihtimal. Romantik komedi tarzi filmleri cok severim. Boyle olunca isminden dolayi ilgimi cekmisti zamaninda. Cok da reklamini yaptilar. Gecen Besiktas Belediyesi Park Bulusmalari takviminde gordum ve aklima geldi tekrar. Indireyim izleyeyim dedim. Boyle berbat bir film olamaz. Bikere senaryo berbat. Cok siradan. Hic bi ozelligi yok filmin. Sinem Kobal’dan nefret ederim. Onun oynadigina dikkat etmemisim. Film ilk basladi bunu gordum “kapatsam mi?” dedim kendi kendime. Keske kapatsaymisim. Senaryonun kotulugu yaninda oyunculuk da gayet berbat. Hele filmin sonunda bir espri var. Bari sonunu biraz guzel bitirseydiniz. Bundan sonra Turk yapimi filmleri iyice arastirmadan izlemek yok. #fail

“Aşk”

29.7.10

''Aşka uçma kanatların yanar." (sadi şirazi)
"Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar!" (hz.mevlana)
"Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar?"(yunus emre)
''Aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var.''(demet akalın)

by dila

Siseden su icmeyin

28.7.10

Google Reader okuyordum ve tum yazilari bitirdim. Gecenin bu saatinde yatmak varken Explore tusuna bastim ve karsima bir yazi cikti. Yazida pet siseden su icmenin zararlarini anlatiyor. Altinda da kocaman bir infographic var. Bakin bakalim katiliyor musunuz?

Term Life Insurance
Via: Term Life Insurance

komik bitenekadar.com :)

10.7.10

Sakin almayin. :)

Bitenekadar.com dan Rubik 360 diye bir oyuncak :) aldim. Rubik’s cube u cok severim ve hic yapamam. Cildirasiya kadar oynarim elime aldigimda. Saatlerce vakit gecirebilirim. Sitede urun taniminda Rubik’s cube u yapan Prof. Erno Rubik tarafindan icat edilen yeni oyuncak yaziyor. Ben de aynen onun gibi ugrastirici birsey sanmistim ve aldim. Aldigim gibi 2-3 dakika icinde cozdum. :) Bende bir marifet yok. Oyuncak cok kolay.

Bununla ilgili bir yorum yazdim siteye. Ama bendeki urunde hicbir sorun yok. Bana cevap donduler. Urunu geri alabiliriz ama diger urunlerde bu sorun yok diye yorumunuzu sildik. Boyle sacma sey mi olur. :) Yuh yani. Sattiginiz urunlerin yorumlari iyi olmak zorunda degil. Turkiye’de hersey bu sekilde. Yabanci sitelere bakin bazi urunlerin altinda cok kotu yorumlar oluyor. Kotuyse kotu kardesim. Neyse uzatmayayim. Asagiya benim yorumumu ve yazdiklari cevabi yaziyorum. :)

“Rubik’s cube u cok severim. Cok fazla vakit geciririm. Onun mucidinden diye gorunce merak ettim aldim. Yalniz 2-3 dakika da cozdum oyunu. Cok basit. Kucuk kardesime versem o bile sikilir. Bence almayin. Hic gerek yok.”

“Merhaba,

Yaşamış olduğunuz aksaklık için üzgünüz. Ancak size ulaşan ürünle alakalı bir problem olduğu varsayımıyla isterseniz ürün için ödemiş olduğunuz parayı kargo bedelleri de dahil tarafınıza iade edip ürünü sizden aldırabiliriz. Yada dilerseniz yenisi ile değiştirebiliriz. Belirttiğiniz sorunun sizdeki üründe olması ve diğer ürünlerde olmaması sebebi ile yorumunuzu yayından çektiğimizi de bildirmek isteriz.
Lütfen bize yazın linkinden bilgi veriniz.

Anlayışınız için minnettarız.
Saygılarımızla
Bitenekadar Müşteri Hizmetleri
http://www.Bitenekadar.com

bohno diyorum yani. :)

Lokumu ye Bogazici…

9.7.10

Hersey ters gidiyor arkadas. Mezun olamadik ama ne zor ismis be mezun olmak. Hem mezun olmanin sıkıntısı var hem de yaz okulu var. O kadar cok sey var ki Allah’im cildiracagim.

Bizim bolumden kabul alamadim. Mezuniyetten once dusundugum sadece Bogazici ve Koc Uni ye basvurmakti. Koc u istiyordum aslinda. Ama olmazsa Bogazici diyordum. Garanti gibi bakiyordum aslinda. Son donemim tamam cok kotu ama ortalamam yine fena degil. Benden kotuleri almislar yanina koyduklarim, kontenjan (bu kelime nasil yaziliyor ya? :)) da dolmamis ama almamislar iste.

Neyse cok fena moralim bozuldu. Buyuk hayalkirikligi. Koc icin de endiselenmeye basladim. Ya almazlarsa diye.

Son basvuru tarihi 13 Agustos idi Koc un. Dun bi baktim 2 Temmuz yaziyor. Sekreterlige mesaj attim. Hocalarin istegi uzerine erkene alinmis. Nasil olur dedim. Son ana birakmasaydin diyor. Lan daha 1 ay var. Ben her isimi son tarihinden sonra baslarim. 1 ay onceden hareket etmisim ilk defa. Onda da olmadi.

Bi cenabetlik var ama. Genel olarak kotu giden isler bu sekilde. Kaldigim ev berbat. Surdan en kisa zamanda kurtulmayi istiyorum ama hicbirsey belli degil. O yuzden 1-2 ay burdayim.

Sonra mezuniyet fotograflari icin buyuk paket aldim. O kadar para verdim. Zarftan sadece 2 fotograf cikti. SImdi isin yoksa bir de onunla ugras.

Daha staj var yaz okulunun yaninda. Offfff offff. Dua edin bunu okuyanlar…