Yine sahibinden.com

2.11.12

Vay arkadas nedir bu sahibinden.com dan cektigim. Gittigidiyor u artik kullanmiyorum cunku orada ilna vermek daha zor. Cunku her ilan veriste bir de kredi kartini giriyorsun. Ustelik ucretli falan filan. Cidden saglam bir rakip lazim sahibinden.com un yanina. Birkac rakip var aslinda ama saglam degiller onlar da bence.

Bu onay sistemi cok sacma sahibinden.com un. Aciklamaya “Urunun garantisi devam etmektedir” diye 1 satir ekliyorum. Sonra mesaj geliyor urununuz askiya alinda. Sebep ne? Ayni urun icin birden fazla ilan acmisim. Yok oyle bise. Sonra tekrar duzenle diyorum hic bir sey degistirmeden okey okey okey diyorum ve onay mesaji geliyor.

Gecen aylarda da sadece wifi olan bir tablet icin pasaport kaydi olmayan ilan yayinlanmamaktadir diye reddetmislerdi. Koltuk sandalye satarken de pasaport kaydi isteyin o zaman. :)

Anladigim kadariyla bu onay sistemi cok yoruyor calisanlari. Hizli hizli ve bastan sagma yapiyorlar.

Bunun haricinde bir de simdi her mesajin altina telefon numarasini ekleme gibi bir sacmalik eklemisler. Bu ne ya? Her mesaj attigim kullaniciya telefon numarami ifsa ediyorlar. Buna haklari yok aslinda ama guclu rakipleri olmadigi icin istedikleri gibi sacmalayabiliyorlar.

blog comments powered by Disqus