Koç Üni’de Android Eğitimleri

15.4.12

Koç Üniversitesi’nde ACM Student Chapter’ın işbirliğiyle Android Eğitimleri düzenliyoruz. Eğitimleri final zamanına kadar bendeniz veriyor olacağım. İlk başta Ertem bu fikirle bana geldiğinde şaşırmıştım ama sonra mantıklı geldi. Fikri geliştirdik geliştirdik ve şimdiki halini aldı.

Eğitimler için General Mobile ile konuştuk. Bize sponsor oldular. Beklemediğimiz bir sıcaklıkla karşıladılar bizi açıkcası. Bize yarın elimize geçecek şekilde 12 adet cihaz göderiyorlar. Bunlardan 6sı telefon 6sı tablet olacak. Eğitimler sırasında onlarla hep iletişim halinde olacağız. Eğitim sonrasında da katılan öğrencilerle General Mobile iletişimde olucak. Winking smile

Eğitimler planımıza göre 5 haftada 8 yada 9 ders saati şeklinde olacak. Bilmeyenler için söyleyeyim Koç’ta ders saati 1.5 saat.

Eğitim için ilk atılan emaile 60 kişi cevap verdi. Açtığımız email grubuna ise 45 kişi kayıtlı şu an. Attığımız oylamalara yaklaşık 30-35 kişi cevap veriyor. Bunlardan saat problemi olanlar olacak falan derken 30 kişilik bir ders yapmayı planlıyoruz.

Eğitimler için şimdiden çok heyecanlıyım. Bir çok kez C, Java ve Matlab asistanlığı yaptım ama böyle bir iş benim için de ilk olacak. Eğer sonucunu merak eden varsa bilsin ki ben de çok merak ediyorum.

Herkese iyi akşamlar. Gelecek olanlarla eğitimlerde görüşmek üzere.

P.S: Dersler için de bir blog açmayı düşünüyorum.

blog comments powered by Disqus