lounge’daki kadin.. :)

17.2.11

Koc’ta Muhendislik kat 2’de guzel bir ‘lounge’imiz var. :) Cay kahve koltuklar falan ortam iyi yani. Orda calisanlardan bir abla var cok iyi kendisi. :)

Bazen cok iyi davraniyor. Bardagi koyuyorum tezgaha. Biyere gidip hemen gelicem ve cay alicam. Bakiyorum yikamis hemen bardagi. Diyorum zahmet etmeseydiniz. Ay olur mu ne zahmeti falan diyor.

Gecen donemin ortalarinda cay makinesi degismisti. Daha dogrusu yenisi alindi. Onun metali farkliymis. Bikac dakika bana yeni makinada yapilan cayin cok daha iyi oldugunu anlatti hic unutmam. :)) Ben de durdum dinledim oyle.

Bu donem artik ne olduysa morali bozuk herhalde. Gecen sabah pogaca falan aldik. Cay alip orda oturup yiycez. Cam bardaklardan aldim. Bir suru bardak var. Onlar hocalarin disari cikarmayin. Sonra misafir geliyor bardak bulamiyoruz falan diye bir suru laf saydi. Bin pisman oldum aldigima bardaklari.

Sonra dun cay almaya gittim. Benim kocaman bir termos bardagim var. Ona cay dolduruyorum. Yandaki baska bir kadina aynen sunu demesin mi: “Boyle dolduruyorlar kocaman bardaklara. Sonra bitiveriyor cay hemencecik. Calismiyor gozukuyorum. Benim ne sucum var simdi?”. Ben tabi sok oldum. Hemen doldurup cayi sivistim ordan. Belli ki hocalardan biri buna laf atmis calismiyorsun diye.

Neyse iste bu sekilde. Iyi bir insan tabi ki ama bana boyle iki gun denk geldi acayip oldum. :) Ha bi de plastik kasik ve bardaklari saat 5ten sonra dolaba kitliyor. Plastik kasik cok degerli kitlenmeli onlar.

blog comments powered by Disqus