Ah IETT ah. :))

10.12.10

Gecen IETT beni sinir etti. Bissuru bekledim falan. Ayrintisini yazmak istemiyorum simdi. :) IETT ye sikayet mesaji atmistim. Cevap gelmis cok komik. :) Hemen paylasiyorum. Bu arada seyma bak yine reklam ama bu sefer pek iyi degil. :))

“Sayın said tahsin dane,
İETT'ye yaptığınız başvuru incelenmiştir;



Kurum adına hakaret içeriğinden ötürü tarafınıza cevap verilememiştir. Dilekçenin etik kurallarına riayet edilerek gönderilmesi halinde İdaremizce gerekli inceleme yapılarak tarafınıza da bilgi verilecektir.


2010-11-28 15:44:44 tarihli mesajınız:
”Gerizekalisiniz çünkü bir kontrolunuz yok. Biraz önce 25t levent durağına geldi ama çok geride durdu. Durağa yanaşmadan geçti gitti. Bunu şikayet etsem ne degiscek. Hiçbirsey. Çünkü sürücüye bi ceza var mi yok. Geçen sarıyer son durakta 1 saat otobüs bekledim. Rezillik resmen. Şikayet yazdım. Cevabıniz sadece trafiğe bağlı gecikme olabilir oldu. Diğer tüm otobüsler 4-5 kez kalkarken son durakta bir otobüs 1 saat geçmesine rağmen kalkmiyorsa sorun vardır. Halbuki 4-5 tane kalkması gerekiyordu. Buna birşey yapıyor musunuz. Hayır. Tam bir gerizekalisiniz. Sonra da araba kullanmayin toplu taşıma kullanın diyorsunuz. Böyle salak bir şirket olursa mecbur herkes araba kullanır. Yarım saatlik yolu 3 saatte gittim sayenizde. “

İyi yolculuklar...
İETT Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü “

blog comments powered by Disqus