[18+] lutfen evde denemeyin…

14.12.10

Cocuklar bunu evde denemeyin ve hatta okumayin. :P Gecen arkadaslarla konusurken aklima geldi anlattim. Sonra da yazayim dedim. Bir animi anlatiyorum simdi: :)

Besir beni gecen sene yilbasindan once Bursa’ya davet etmisti. Iyi olur dedim atlatik Nilufer’e gidiyoruz. Biyer var adini unuttum. Orda feribotlara biniyor otobusler. Orda durduk iste. Biz bi ihtiyac molasi verelim dedik. Ben Besir’den daha once ciktim. Baktim feribota 3 tane Nilufer otobusu giriyor. Hemen kostum arkasindan bindim feribota. Besir’i aradim. O bana bizimki daha gitmemistir ya dedi. Sen gel dedi. Tamam dedim indim feribottan. Ama kusku da var icimizde. Hemen kostuk. Bakiyoruz. Ilginc bi sekilde hic Nilufer otobusu goremedik. O sirada da feribotun arkasi kapaniyordu ve demir almak uzereydi. Aha dedik bizim otobus gercekten gitti. Ben o an dusunemedim hicbirsey. Beyin fonksiyonunu kaybetti sanirim. Yerini beyincige birakmis olabilir. Kostum kostum ve atladim feribota. Tutundum. Hersey cok guzeldi ama cok gecmeden birsey farkettim ki. Besir arkamda karada sok olmus bi sekilde bana bakiyo. Atla dedim atlamadi. Ha bu arada da kaptan bana hayvan gibi siren caliyo. :) Ben dedim yok boyle olmayacak tuttum geri karaya atladim. O an cok daha berbatti. Karaya adimimi attim. Kalbim kut kut atiyor. Cok fenayim. Guvenlik gorevlileri etrafimi sardi hemen. Adam “sen manyak misin? Benim colugum cocugum var. Dussen feribotun pervanelerinde parcalanirsin.” dedi. Benim aklima hic o ihtimal gelmemisti bile. Tuylerim urperdi o anda. Bise diyemedim adamlara. Cok hakliydilar.

Neyse sonra Besir’le bindik bi sonraki feribota. Nilufer’i ariyoruz bizim bavullar gitti. Onlari bekletin biz alicaz diye. Musteri hizmetleri falan filan derken baya beklettiler bizi. Sonra bi baktik bi feribot daha gidiyor. Megersem 2 sonrasina binmisiz. :) Tam koyluyuz yani. Neyse dedik bise olmaz. Anin tadini cikaralim dedim Besir’e. Cay falan aldik oturuyoruz. Besir bi bakti. “Nan bunlar bizim otobusun yolculari degil mi?” dedi. Ben de “Nasi ya!!!” dedim. :) Oha olabilir mi ki? dedik beraber. Asagiya indik bi baktik bizim otobus orda. :) 2 sonraki feribota binmemiz de tevafuk oldu yani anliyacaginiz. Sofore anlattik falan. Beraber koptuk. Beraber rezil olduk.

Sonra dedim ki kendime “Nan olsen bosuna olecekmissin. Bak yanlis feribotmus.”

SON

blog comments powered by Disqus