sizi balet olasi pislikler…

7.11.10

Boyle bise olamaz ya. Cok sinir oldum abicim. Turkiye’de eglence sektoru berbat ve bu kafayla bi adim oteye gidemez. Halil Grupanya’dan 5 tane safari bileti almis. Facebook’tan mesaj atmis. Ben de geliyorum dedim. Cumartesi erken gidecektik. 12 diye kararlastirdik. Sabah 8.30 da kalktim ben. Eeee tabi dag basindayiz. Rahat rahat kahvalti falan yaptim. 10.30 da hisarustunde oldum. Halil’in enistesi ordan arabayla goturecekti. Biz telaslaniyoz gec kaldik diye derken tam 12 de orda olduk. (Yer Kayisdagi’nda)

Neyse biraz bekledik falan. Orda takiliyoz. 12.40 oldu adama sorduk artik. Adam gecen turdan bi kadin atvlerden birini bozmus. O yuzden 4 kisi gidebilecekmisiz. Benim sinirim tepeme cikti. Adama giydiriyom paso. Eniste bey ben sonra bi daha geleyim bari dedi. Tamam dedik. Adamlarin yedek motoru yok ya. Boyle bise olamaz.

Ama hala bekliyoruz. Adamlar orda ugrasiyorlar biseylerle. 1 de randevusu olanlar geldi. Sordum. Onlar da 5 kisilermis. Direk dedim ki: Beklemeyin bosuna. Bence geri donun. :) Neyse biraz daha bekledik. Baya cirkeflestik artik. Adamlar hala bekliyorlar. Hic de bilgi vermiyorlar. Sinir oldum. Adam 2+3 kisilik 2 grup yapalim dedi bize. Oyle yaparsak 2 saat surecek ve 3 te geri donucez. Tabi ki bu en iyi durumda. Diger grubu dusunsenize. Aksama kadar bekliyceklerdi resmen.

1 gibi 4 kisi (Halil, Kamil, Esra ve ben) bindik atvlere cikiyoruz. O kadar sinire ragmen cok keyifliydi. Taa ki o ana kadar. :) Guldugume bakmayin sinirden guluyorum. Yokus cikarken Esra’nin atvnin zincirler koptu. Yokus cikarken yavas olmak gerekiyormus. Soylemediniz ki. Haydaa…. Al basina belayi. Iple bozulani digerine bagladilar ve cekerek goturduler. Biz 1 saate yakin yukarda ormanin icinde bekledik. Esra’da telefonunu almamis yanina. Kamil cok endiselendi hakli olarak.

Neyse geldiler sonra. Esra yok tabi. O orda kalmis. Biz devam edecektik ama haydaaaaaaa. Atvlerden biri calismiyor. Adam deniyor deniyor calismiyor. Ne kadar sinir oldum anlatamam. Geri donduk oylece. Saat 3 falan olmustu.

Tum gunum berbat oldu. Adamlar telafi edicez dediler ama gecen zamani nasi telafi edebilirsin ki. Sizi gidi balet olasi pislikler.

blog comments powered by Disqus