Team Viewer vs LogMeIn

27.10.10

Uzun zamandir Logmein kullaniyorum. Bilgisayarda surekli acik durumda. Bilgisayarami heryerden ulasabiliyorum. Cok mukemmel bise. Unutkan bir insan oldugumdan bilgisayarda birseyler unuttugumda internet buldugum yerde girip aliyorum. Yada download yaparken baska yerden bilgisayara ulasiyorum ve downloadlarin durumuna bakiyorum vesaire vesaire.

iPhone ve Android programi da var Logmein’in. Onlar da cok guzel. Onlarin da oldugu gibi bilgisayar programi parali. Browserdan girmek ucretsiz. Alternatif ararken Team Viewer gordum. Herseyi bedava ve file transfer destegi var. Aylik 30 saat baglanma siniri koymuslar ama gececegimi zannetmiyorum.

Mantik olarak aslinda biraz farkli. Logmein kendi bilgisayarina heryerden ulasmani saglamak icin. Team Viewer ise daha kapsamli. Direk 2 bilgisayari kolayca bagliyor. Programi iki bilgisayarda da aciyorsun. Ikisinde de ID ve password cikiyor. Birindekini digerine yaziveriyosun ve baglaniyor. Cok kolay. Uye olmaya falan da gerek yok.

Dun gece projemi yapiyordum. Bir kez calismasi 20-30 dakika falan suruyor. Ofisteki bilgisayara baglandim ve ikisinde de calistirdim. Cok da guzel oldu cok da iyi guzel oldu taam mi.

blog comments powered by Disqus