ornek ogrenci…

21.10.10

Hemen bi onceki yazida ogrencilerden sikayet ettim ama bazisi da cok iyi ya.

Odev notlarini verdikten hemen sonra bi olay oldu onu anlatiyorum simdi:

Notlari once toplayim sonra toptan sisteme girmek yerine. Teker teker toplayip girdim. Boyle olunca biraz daha uzun surdu ve sistem time out oldu. Butun yazdiklarim bosa gitti ve sinir oldum. Tekrar actim sayfayi ve hizli hizli yazdim notlari. Bir ogrencinin notunu yazmayi unutmusum. Smile

Gece bi email geldi. “Said bey” diyor. (Hocaya da “Alptekin bey” diyorlar bazilari. Neden boyle cozemedik.) Ben kopya cekmedim. 6 saat ugrastim odev icin. Neden boyle oldu cok uzuldum diyor. Baya telaslanmis. Acikcasi onun boyle telaslanmasina ben uzuldum yani. Hemen cevap yazdim: “Uzulme, telaslanma, bi sekilde hallederiz. Yarin 11 de yanima gel.” Bu sekilde biraz ici rahatladi. Iyi oldu. Bakin ne kadar deger veriyor. Aferin.

Sonra sabah okula gelir gelmez ilk isim ona bakmak oldu. 97 almis. Smile Ama nasil guzel yazmis odevi bi gorseniz. Bizim cevap anahtarina bin basar. Bir tane kucuk sorun var o kadar. Bikac tane 100 alan var onlar da oyle. Deger verenler hemen belli oluyor. Bu kagitlari okumasi 1 dakka surmezken digerleri 10 dakkadan fazla suruyor.

Boyle iste. Ben de korktum aslinda. Ya odevi kaybolduysa diye ama atlattik cok sukur.

blog comments powered by Disqus