kustum size…

21.10.10

Koc Uni de Discrete Math dersinin asistanligini yapiyorum. Ilk odevi 2 hafta once vermistik. Bu hafta basinda okuduk ve ilan ettik. Cozumleri zaten yazdik ve koyduk siteye. Ama sorulari okurken baktim ki bariz hatalar var. Ben bunlara bi problem session yapayim. Hem odev sorularini cozeyim. Hem de bu bariz hatalari duzeltelim istedim. Hocayla konustuk ve herkese uyacak en iyi saati bulduk ve bir sinif ayirttik.

O gun de quiz’im vardi baska bir derste. Hem ona calistim hem de nasi anlatirim diye dusundum. Sorulara da tekrar baktim. Iyice hazirlandim anliyacaginiz. Saat 5 oldu ve sinifa gittim. Iceri girdim ki ne goreyim. Baska bi asistan var. Sordum. Onlar da ayirtmislar. Buranin kayit isleri gercekten berbat. Rezillik. Onceden de yazmistim bi yazi bununla ilgili.

Onlar cok kisiydi ve erken gelmislerdi. Kapida bekliyeyim de milleti alip bi sinifa geceriz diye dusundum. Bekledim bekledim sadece 1 kisi geldi. Cok sinirim bozuldu ya. :/ Ben o kadar ugrasayim sizin icin. Sizin yaptiginiza bak. Bizim zamanimizda bu dersin PSinde en azindan 20 kisi olurdu.

Ozel universite olunca boyle oluyor herhalde. Insanlar babasinin parasiyla zorla okuyorlar sanki. Neyse! Yok size PS falan. Sinavlardan once sıkışırsanız da baska kapiya.

Bir arkadasin deyimiyle: “bohno” diyorum sizlere.

blog comments powered by Disqus