boyle rahatlik olmaz!..

6.10.10

Yazmistim. Basvuru sureci biraz sancili gecti ama bu sene Koc’tayim. Eylul’un basi gibi lojman kuralarini falan sectik. Yerlestik. Ev guzel. Evdekiler guzel. Tabi dagin basi burasi. Istanbula :) cok uzak. Yan odada Paulo var. Kendisi Italyan. Iyi cocuk. Cok iyi makarna yapiyor. Makarnasini yer yemez partiye gidiyor her gece. :P Neyse bunlar ayri bir yazi konusu. Asil meselemize donelim.

20 eylul de oryantasyon vardi. Ogrendik ki ders secimleri kagittaymis. Kagitta dersler yaziyor. Tik atiyorsun yanina ve hocana imzalatiyorsun. Ilk sok!!! :)

Geri vermek icin son tarih ise 23 eyluldu. Neyse verdik falan neyse. Derslerden onceki pazar gunu bir baktim ki benim 3 dersim de ayni saatlerde. Tam olarak ust uste cakisiyor. Sok #2.

Ilk hafta bise yapamayiz dediler. Ikinci hafta degisebilir dediler. Neyse gecen pazartesi kayit islerine gittim bu is icin. Anlattim. Kadin aynen soyle bir tepki verdi: “Aaaaa!! Sizin dersleri sisteme ekliycektik dimi. Iyi hatirlattin. Bu aksam eklemeye calisayim.” Sok #3.

Bugun baktim derslerden biri degismis. O sirada cok ders kacirdim tabi. Ama ikisi hala cakisiyor. Hocayla konustuk bir iki ihtimal olusturduk. Saat 4 gibi kayit islerine tekrar gittim. Kadina derdimi tekrar anlattim. “Daha dersleri sisteme girmedik.” dedi. Sok #4.

Sonra benim ders programimi bulmaya calisti. Bir suru kagit var ama arasinda benimkisi yok. 2-3 kez baktik ama yok. “Belki enstutu daha vermemistir.” dedi. Nasi olur? 3 hafta oldu kagitlari vereli. Kagit tursusu kurma enstutusu herhalde bu. Etti mi sok #5.

Sonra kadina dedim noolcak peki. Kadin iceri gitti mudureye sordu ve “Bu aksam ekleyebilirsek yarin bakabiliriz.” :) Ben de iyi dedim cektim ciktim.

(Dikkat! bu paragraf meclisten disari. :P) Calisanlarin hepsi kadin. Sorun bundan kaynaklaniyor olabilir bence kesinlikle galiba. Baslarina bi erkek lazim onlarin. Soyle eli sopali. ehehe

Neyse iste. Bekliyoruz…

blog comments powered by Disqus