blog okumak cok zevkli

11.8.10

2 seneye yaklasti Google Reader kullaniyorum. Vazgecilmezlerimden oldu resmen. Gunde 1 saate yakin vaktim Google Reader okumakla geciyor. Teknoloji bloglarini cok takip ediyorum. Bikac Turk site var aralarinda ama gercekten mallar. Smile Digerleri yabanci. Teknoloji magazinine benzetiyorum ben bunu. Siz kizlar hangi unlu kimle nerdeyle ilgilenirken Smile ben de hangi firma ne cikartmis ne yapmis falan bakiyorum. Smile with tongue out

Bunlar haricinde kisisel bloglar takip ediyorum ki enfes. Blogger profilimden bulabilirsiniz takip ettiklerimi. Bazilari 1000 e yakin kisi tarafindan takip edilen bloglar ve cok iyiler. Bazilarinda ise tek takipci ben gozukuyorum. Winking smile Ama hepsini de okumasi cok eglenceli. Insanlarin (cogunlukla tanimadigim) hayatlarini okuyorsun. Ne yapiyorlar? Uzuntuleri yada sevindikleri seyler neler? Hem tanimiyorsun, hic gormemissin hem de biraz taniyorsun. Roman okur gibi oluyor ama yavas ve canli canli. Taze yasanmis.

Onun haricinde yazmak da cok eglenceli. Bence herkes yazmali.Dandik dundik de yazsam iyi hissediyorum. Ben bu blogu kendim icin yaziyorum.

blog comments powered by Disqus