Lokumu ye Bogazici…

9.7.10

Hersey ters gidiyor arkadas. Mezun olamadik ama ne zor ismis be mezun olmak. Hem mezun olmanin sıkıntısı var hem de yaz okulu var. O kadar cok sey var ki Allah’im cildiracagim.

Bizim bolumden kabul alamadim. Mezuniyetten once dusundugum sadece Bogazici ve Koc Uni ye basvurmakti. Koc u istiyordum aslinda. Ama olmazsa Bogazici diyordum. Garanti gibi bakiyordum aslinda. Son donemim tamam cok kotu ama ortalamam yine fena degil. Benden kotuleri almislar yanina koyduklarim, kontenjan (bu kelime nasil yaziliyor ya? :)) da dolmamis ama almamislar iste.

Neyse cok fena moralim bozuldu. Buyuk hayalkirikligi. Koc icin de endiselenmeye basladim. Ya almazlarsa diye.

Son basvuru tarihi 13 Agustos idi Koc un. Dun bi baktim 2 Temmuz yaziyor. Sekreterlige mesaj attim. Hocalarin istegi uzerine erkene alinmis. Nasil olur dedim. Son ana birakmasaydin diyor. Lan daha 1 ay var. Ben her isimi son tarihinden sonra baslarim. 1 ay onceden hareket etmisim ilk defa. Onda da olmadi.

Bi cenabetlik var ama. Genel olarak kotu giden isler bu sekilde. Kaldigim ev berbat. Surdan en kisa zamanda kurtulmayi istiyorum ama hicbirsey belli degil. O yuzden 1-2 ay burdayim.

Sonra mezuniyet fotograflari icin buyuk paket aldim. O kadar para verdim. Zarftan sadece 2 fotograf cikti. SImdi isin yoksa bir de onunla ugras.

Daha staj var yaz okulunun yaninda. Offfff offff. Dua edin bunu okuyanlar…

blog comments powered by Disqus