komik bitenekadar.com :)

10.7.10

Sakin almayin. :)

Bitenekadar.com dan Rubik 360 diye bir oyuncak :) aldim. Rubik’s cube u cok severim ve hic yapamam. Cildirasiya kadar oynarim elime aldigimda. Saatlerce vakit gecirebilirim. Sitede urun taniminda Rubik’s cube u yapan Prof. Erno Rubik tarafindan icat edilen yeni oyuncak yaziyor. Ben de aynen onun gibi ugrastirici birsey sanmistim ve aldim. Aldigim gibi 2-3 dakika icinde cozdum. :) Bende bir marifet yok. Oyuncak cok kolay.

Bununla ilgili bir yorum yazdim siteye. Ama bendeki urunde hicbir sorun yok. Bana cevap donduler. Urunu geri alabiliriz ama diger urunlerde bu sorun yok diye yorumunuzu sildik. Boyle sacma sey mi olur. :) Yuh yani. Sattiginiz urunlerin yorumlari iyi olmak zorunda degil. Turkiye’de hersey bu sekilde. Yabanci sitelere bakin bazi urunlerin altinda cok kotu yorumlar oluyor. Kotuyse kotu kardesim. Neyse uzatmayayim. Asagiya benim yorumumu ve yazdiklari cevabi yaziyorum. :)

“Rubik’s cube u cok severim. Cok fazla vakit geciririm. Onun mucidinden diye gorunce merak ettim aldim. Yalniz 2-3 dakika da cozdum oyunu. Cok basit. Kucuk kardesime versem o bile sikilir. Bence almayin. Hic gerek yok.”

“Merhaba,

Yaşamış olduğunuz aksaklık için üzgünüz. Ancak size ulaşan ürünle alakalı bir problem olduğu varsayımıyla isterseniz ürün için ödemiş olduğunuz parayı kargo bedelleri de dahil tarafınıza iade edip ürünü sizden aldırabiliriz. Yada dilerseniz yenisi ile değiştirebiliriz. Belirttiğiniz sorunun sizdeki üründe olması ve diğer ürünlerde olmaması sebebi ile yorumunuzu yayından çektiğimizi de bildirmek isteriz.
Lütfen bize yazın linkinden bilgi veriniz.

Anlayışınız için minnettarız.
Saygılarımızla
Bitenekadar Müşteri Hizmetleri
http://www.Bitenekadar.com

bohno diyorum yani. :)

blog comments powered by Disqus